Zasajanje korit in substrati

Vse več kupcev se odloča za nasaditev svojih korit pri nas, kjer jih nato po želji oskrbujemo v povprečju dva tedna.
Po dogovoru je možna tudi dostava na dom.

Substrat za balkonske rastline in pelargonije je poseben substrat pripravljen za uporabo, namenjen sajenju pelargonij, surfinij, fuksij in drugih zahtevnih balkonskih rastlin. S posebno kombinacijo učinkovin in gnojil je substrat v celoti prilagojen
posebnim zahtevam vaših rastlin in jih še dolgo časa oskrbuje z vsemi pomembnimi hranili – kar je najboljši predpogoj za zdravo rast in razkošno cvetenje.

Substra za balkonske rastline in pelargonije vsebuje vsa glavna hranila in mikrohranila, ki jih rastlina potrebuje za varno rast, zato je prvo naslednje gnojenje potrebno šele po približno 8 tednih.

Naroči svojo ureditev korit

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@vrtnarstvo-mahnic.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo A&M AGROCVET d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja.

  DELOVNI ČAS

  Ponedeljek - sobota od 8.00 do 18.30 ure
  Nedelja in prazniki zaprto.