TILLANDSIA CYANEA

Tilancija

10.50 

Na zalogi

DOBAVNI ROK:

Na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
ZAVAROVANJE
POŠILJKE
VARNO
NAKUPOVANJE
STROKOVNA
POMOČ

V domovini raste v vlažnih gozdovih, v krošnjah dreves, kjer dobi dovolj sonca in toplote za nastavitev velikih cvetov.
Poleti ji najbolj ugaja zunanje delno senčno mesto, zaščiteno pred direktnim soncem. Ob toplem vremenu jo pršimo večkrat na teden, ob deževnem in hladnejšem vremenu pa pršenje opustimo. Voda lahko ostane tudi v rozeti. Če opazimo da se je zemlja preveč izsušila, rastlino lahko namočimo za 1 uro v mlačno vodo kateri smo dodali gnojilo za orhideje. Pozimi rastlini nudimo svetel, topli, lahko tudi sončni prostor na okenski polici. Ker nima zimskega počitka jo redno pršimo.Socvetje je veliko, rožnate barve, lesketajoče in sploščeno. Iz njega izhajajo vijolično-plavi cvetovi, kateri prijetno dišijo po cimetu in nageljnovih žbicah.

Naprodaj brez okrasnega lončka!
Slike rastline so simbolične. Kupljena rastlina se lahko razlikuje v velikosti, obliki, številu listov in stebel. Vsaka je svoj unikat.

Tehnični podatki

Velikost lonca

10 cm

Lega

polsončna

Višina rastline

25-35 cm

Morda vas tudi zanima

30.00 

18.50 

17.80 

Na zalogi

Na zalogi

7.90 

Na zalogi

Na zalogi

Izpolnite spodnji obrazec in nam pošljite povpraševanje.

Zanima me izdelek:
TILLANDSIA CYANEA
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@vrtnarstvo-mahnic.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo A&M AGROCVET d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.