FIKUS BENJAMIN

Ficus elastica burgundy

31.50 

Na zalogi

DOBAVNI ROK:

Na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
ZAVAROVANJE
POŠILJKE
VARNO
NAKUPOVANJE
STROKOVNA
POMOČ

Fikus benjamin je privlačna zimzelena rastlina v lončkih s povešenimi vejicami. Čeprav je v naravi lahko veliko drevo, doma zraste do največ 2 m v višino. Ima sijoče, majhne, ​​koničaste liste, dolge 5-10 Prija mu svetel prostor ,vendar pa ne neposredno sonce. V pretemnem položaju lahko fikus precej hitro izgubi liste.  Zalivanje mora biti zmerno, saj odvečna voda hitro povzroči porumenelost listov. Poleti mora biti zemlja vlažna, vendar ne mokra – zalivamo jo dvakrat na teden. Poleti mora biti zemlja vlažna, vendar ne mokra – zalivamo jo dvakrat na teden.

Naprodaj brez okrasnega lončka!
Slike rastline so simbolične. Kupljena rastlina se lahko razlikuje v velikosti, obliki, številu listov in stebel. Vsaka je svoj unikat.

Tehnični podatki

Velikost lonca

20 cm

Lega

sončna-polsončna

Višina rastline

110-120 cm

Morda vas tudi zanima

30.00 

18.50 

17.80 

Na zalogi

Na zalogi

7.90 

Na zalogi

Na zalogi

Izpolnite spodnji obrazec in nam pošljite povpraševanje.

Zanima me izdelek:
FIKUS BENJAMIN
Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@vrtnarstvo-mahnic.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo A&M AGROCVET d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.